Inne produkty

Specjalistyczne maszyny do obróbki czekolady
Do natychmiastowego schłodzenia czekolady.
Idealna maszyna do produkcji jajek czekoladowych.
Do natychmiastowego schłodzenia czekolady.
90% oszczędności na powierzchni.
Możliwość uruchomienia dwóch trybów pracy.

Ładowarka form z pneumatyczną płytą dozującą.

Do polew czekoladowych, które doskonale sprawdzają się na zewnątrz i wewnątrz.
Dekorowanie tabliczek czekolady nigdy nie było tak proste.
Idealne narzędzie do precyzyjnego cięcia.
Idealna do oblewania czekoladą migdałów, orzechów laskowych, kawy, ryżu ptysiowego i różnych innych produktów.

Wszystko, co jest potrzebne

Pomati produkuje najnowocześniejsze maszyny i wszystko, co jest potrzebne do obrobki czekolady.

Technologia

Dzięki ścisłej współpracy ze światowej sławy Mistrzami Czekolady i Cukiernikami, Pomati łączy tradycję z jakością i postępem technologicznym, opierając się na wykwalifikowanej kadrze zdolnej sprostać każdemu wyzwaniu i osiągnąć każdy cel.

Design

Włoski design Pomati to efekt wieloletniego doświadczenia branżowego i dokładnego zrozumienia potrzeb klientów. Maszyny Pomati są zaprojektowane tak, aby idealnie wkomponować się w wystrój cukierni, kawiarni, lodziarni i sklepów z czekoladą. Głównym celem jest przyciągnięcie i zaimponowanie klientom estetycznym wyglądem naszych maszyn.

Materiały

Nowe technologie zbudowane z najwyższej jakości materiałów.