Możliwość uruchomienia dwóch trybów pracy.
Do polew czekoladowych, które doskonale sprawdzają się na zewnątrz i wewnątrz.
Dekorowanie tabliczek czekolady nigdy nie było tak proste.
Idealna do oblewania czekoladą migdałów, orzechów laskowych, kawy, ryżu ptysiowego i różnych innych produktów.
Wszystko, co jest potrzebne
Pomati produkuje najnowocześniejsze maszyny i wszystko, co jest potrzebne do obrobki czekolady.
Technologia
Dzięki ścisłej współpracy ze światowej sławy Mistrzami Czekolady i Cukiernikami, Pomati łączy tradycję z jakością i postępem technologicznym, opierając się na wykwalifikowanej kadrze zdolnej sprostać każdemu wyzwaniu i osiągnąć każdy cel.
Design
Włoski design Pomati to efekt wieloletniego doświadczenia branżowego i dokładnego zrozumienia potrzeb klientów. Maszyny Pomati są zaprojektowane tak, aby idealnie wkomponować się w wystrój cukierni, kawiarni, lodziarni i sklepów z czekoladą. Głównym celem jest przyciągnięcie i zaimponowanie klientom estetycznym wyglądem naszych maszyn.
Materiały
Nowe technologie zbudowane z najwyższej jakości materiałów.