
MINIDrażetkarka
Zapytaj o wycenę
Minidrażetkarka Pomati idealna do oblewania czekoladą migdałów, orzechów laskowych, kawy, ryżu ptysiowego i różnych innych produktów.



Minidrażetkarka
Maszyna wykonana w całości ze stali AISI 304.
Przeznaczona do małej i średniej produkcji cukierniczej.
Wydajność produkcyjna wynosi do 4,5 kg produktu na cykl roboczy. Maszyna wyposażona jest w pompę ciepła do wytwarzania ciepłego i zimnego powietrza: gorące powietrze wykorzystywane jest do obtaczania produktu na etapie oblewania czekoladą; zimne powietrze do wygładzania, nabłyszczania i końcowego polerowania.
Temperaturę, prędkość i kierunek obrotów zbiornika można ustawić na panelu operatorskim z ekranem dotykowym.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ


OBEJRZYJ FILM
Minidrażetkarka - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne:
- Prędkość obrotowa zbiornika 10-60 obr/min
- Moc: 240 V - 50 Hz - 1 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie).