Depozytory do pralin One Shot

Depozytory do pralin stworzone w celu optymalizacji małych i średnich produkcji pralin oraz tabliczek czekolady.

Ikonka w dół

Prawdziwa rewolucja

Prawdziwa rewolucja Pomati polega na wykorzystaniu technologii One Shot, która pozwala wyprodukować do 140 kg. czekoladek na godzinę. Nasze maszyny do pralin pozwalają na automatyczną produkcję pralin, trufli, nadziewanych czekoladek, tabliczek czekolady oraz wszelkich innych produktów sezonowych, których produkcja ręczna wymaga zaangażowania większej ilości personelu.

Depozytory do pralin Pomati
Dozowniki do pralin Pomati One-Shot

Technologia

Dzięki ścisłej współpracy z mistrzami czekolady i światowej sławy cukiernikami, firma Pomati była w stanie połączyć tradycję z jakością i postępem technologicznym, opierając się na wykwalifikowanej kadrze zdolnej sprostać każdemu wyzwaniu i osiągnąć każdy cel.

Design

Włoski design Pomati to efekt wieloletniego doświadczenia w branży cukierniczej oraz dokładnego zrozumienia potrzeb klientów. Maszyny do czekolady Pomati są zaprojektowane tak, aby idealnie wkomponować się w wystrój cukierni, lodziarni czy też sklepów z czekoladą.

Maszyna do pralin One Shot przód

Materiały

Nowe technologie zbudowane z najwyższej jakości materiałów.

Linia OSD

5 metrów powierzchni na kompletną linię produkcyjną.
1. OSM Podajnik do form z funkcją podgrzewania
2. OneShot Depozytor do automatycznej produkcji pralin
3. OSV Stół wibracyjny
4. Pionowy tunel chłodniczy
Linia do produkcji pralin Pomati OSD

Depozytory do pralin One Shot - przegląd maszyn

Play Video about Ciasteczka
Play Video about Tartaletki z ciasta francuskiego
Play Video about Kremówka
Play Video about Praliny
Play Video about Muffiny
Play Video about Lizaki
Play Video about Boulle liquore
Play Video about Pralina czekoladowa