Temperówka do czekolady T5 Pomati

Temperówka do czekolady T5

Najmniejsza, nablatowa temperówka do czekolady T5. Idealna do produkcji pralin, tabliczek czekolady i ozdób w małych zakładach rzemieślniczych

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
480X450
h 390
Ikonka pojemność
pojemność
5 kg
Ikonka moc
moc
0,4 kw

Niewielki rozmiar, wyjątkowa jakość.

Łatwa w obsłudze temperówka do czekolady T5 jest podstawową pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HORECA. Stworzona do podgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady. Bezpośrednie temperowanie śrubą Archimedesa zapewnia płynność czekolady, a optymalna krystalizacja sprawia, iż uzyskany produkt końcowy posiada wyjątkową jakość.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Temperówka do czekolady T5 - 5

Dbałość o szczegóły.

Możliwość zdjęcia śruby Archimedesa pozwala na szybką zamianę czekolady, a także łatwe czyszczenie.

Temperówka do czekolady T5 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Pojemność Pojemność zbiornika 5 kg
  Zbiornik na czekoladę Podgrzewany zbiornik na czekoladę
  Ogrzewanie Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę oraz śruby archimedesa
  Uruchamianie Programowalna aktywacja i wyłączenie
  Śruba archimedesa Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  Termostaty Precyzyjna kontrola temperatury
  Agregat chłodniczy Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  Zasilanie 240 V - jednofazowe Hz 50 - kW 0.4
  Wymiary 480 x 450 x 390 mm
     
Dostępne akcesoria Stół wibracyjny T5 (zobacz szczegóły)
Temperówka do czekolady T5 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Pojemność: Pojemność zbiornika 5 kg
  • Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany zbiornik na czekoladę
  • Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę oraz śruby archimedesa
  • Uruchamianie: Programowalna aktywacja i wyłączenie
  • Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  • Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
  • Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  • Zasilanie: 240 V - jednofazowe Hz 50 - kW 0.4
  • Wymiary: 480 x 450 x 390 mm

Dostępne akcesoria

Zapytaj o wycenę