Temperówka do czekolady T35

Temperówka do czekolady T35

Temperówka do czekolady T35 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Przeznaczona do dużych produkcji szczególnie w połączeniu z systemem oblewania czekoladą.

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
710X880
h 1350
Ikonka pojemność
pojemność
50 kg
Ikonka moc
moc
3,5 kw

Idealne dla średnich przedsiębiorstw.

Największy zbiornik Pomati jest idealny do obróbki czekolady i produkcji czekoladek na dużą skalę, wymagającej zaawansowanego technologicznie operatora. Podobnie jak wszystkie inne urządzenia do temperowania, temperówka do czekolady T35 zapewnia równomierne rozprowadzanie temperatury surowca, zapewniając jednocześnie mniejsze zużycie energii.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Zaprojektuj swoją własną linię produkcyjną
Zaprojektuj swoją własną linię produkcyjną.
Spraw, aby Twój proces produkcji pralin i tabliczek czekolady był jeszcze lepiej zautomatyzowany i szybszy poprzez połączenie temperówki do czekolady T35 wraz z kilkoma akcesoriami takimi jak: pas do oblewania, pas wyjściowy.
Temperówka do czekolady T35 - 4

Zaprojektuj swoją własną linię produkcyjną.

Spraw, aby Twój proces produkcji pralin i tabliczek czekolady był jeszcze lepiej zautomatyzowany i szybszy poprzez połączenie temperówki do czekolady T35 wraz z kilkoma akcesoriami takimi jak: pas do oblewania, pas wyjściowy.

Temperówka do czekolady T35 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  Pojemność Pojemność zbiornika 50 kg
  Dozowanie Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  Zbiornik na czekoladę Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  Ogrzewanie Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  Śruba archimedesa Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  Termostaty Precyzyjna kontrola temperatury
  Agregat chłodniczy Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  Zasilanie 400 V -Hz 50 - kW 3.5 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  Wymiary 710 (880 ze stołem) x 880 x 1350 mm
     
Dostępne akcesoria Pas do oblewania (zobacz szczegóły)
  Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)
  Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły)
  Przenośnik taśmowy wyjściowy (zobacz szczegóły)
  Pokrywa z plexy (zobacz szczegóły)
  Lampa grzewcza (zobacz szczegóły)
  Dekorator (zobacz szczegóły)
  Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
  Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły)
Temperówka do czekolady T35 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Pojemność: Pojemność zbiornika 50 kg
  • Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  • Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  • Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  • Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  • Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
  • Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  • Zasilanie: 400 V - Hz 50 - kW 3.5 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  • Wymiary: 710 (880 ze stołem) x 880 x 1350 mm

Dostępne akcesoria

Zapytaj o wycenę