Temperówka do czekolady T8

TEMPERÓWKA DO CZEKOLADY T8

Niewielka temperówka do czekolady T8 idealna do małych pracowni cukierniczych, w zestawie ze stołem wibracyjnym.

Ikonka wymiary
WYMIARY (MM)
360X450
h 1040
Ikonka pojemność
pojemność
9 kg
Ikonka moc
MOC
0,7 kw

Twój specjalny pomocnik w pracowni czekolady.

Temperówka do czekolady T8 posiada wszystkie atrybuty Pomati: podgrzewany i termozgrzewalny zbiornik na czekoladę, cyfrowe regulowanie temperatury z pulpitu maszyny. Dzięki maksymalnej pojemności 9 kg ta maszyna jest idealnym pomocnikiem dla małych pracowni czekoladowych i cukierniczych. Wybierz temperówki do czekolady Pomati do Twojej cukierni.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open

Temperówka do czekolady T8 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  Pojemność Pojemność zbiornika 9 kg
  Dozowanie Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  Zbiornik na czekoladę Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  Ogrzewanie Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  Uruchamianie Programowalna aktywacja i wyłączenie
  Śruba archimedesa Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  Termostaty Precyzyjna kontrola temperatury
  Agregat chłodniczy Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  Zasilanie 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  Wymiary 360 (700 ze stołem) x 450 x 1040 mm
     
Dostępne akcesoria Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)
Temperówka do czekolady T8 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Pojemność: Pojemność zbiornika 9 kg
  • Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  • Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  • Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  • Uruchamianie: Programowalna aktywacja i wyłączenie
  • Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  • Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
  • Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  • Zasilanie: 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  • Wymiary: 360 (700 ze stołem)x450x1040 mm

Dostępne akcesoria

Zapytaj o wycenę