Temperówki do czekolady

Temperówki do czekolady Pomati zaprojektowane do podgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady

Ikonka w dół

Maksymalna kontrola
i wydajność

Bezpośrednie temperowanie za pomocą śruby Archimedesa zapewnia płynność czekolady, a optymalna krystalizacja sprawia, iż uzyskany produkt końcowy posiada wyjątkową jakość.

Temperówka do czekolady T35 Pomati

Technologia

Dzięki ścisłej współpracy ze światowej sławy Mistrzami Czekolady i Cukiernikami, Pomati łączy tradycję z jakością i postępem technologicznym, opierając się na wykwalifikowanej kadrze zdolnej sprostać każdemu wyzwaniu i osiągnąć każdy cel.

Design

Włoski design Pomati to efekt wieloletniego doświadczenia branżowego i dokładnego zrozumienia potrzeb klientów. Maszyny Pomati są zaprojektowane tak, aby idealnie wkomponować się w wystrój cukierni, kawiarni, lodziarni i sklepów z czekoladą. Głównym celem jest przyciągnięcie i zaimponowanie klientom estetycznym wyglądem naszych maszyn.

Materiały

Nowe technologie zbudowane z najwyższej jakości podzespołów oraz materiałów.

Temperówki do czekolady - przegląd urządzeń