Drażetkarka

Drażetkarka

Drażetkarka, powlekarka do obtaczania orzechów, bakalii czekoladą nadając im piękny kulisty kształt.

Drażetkarka (8 lub 16 kg)

Maszyna wykonana w całości ze stali nierdzewnej AISI 304. Nadaje się do produkcji na małą i średnią skalę. Idealna do migdałów, orzechów laskowych, ziaren kawy, ryżu dmuchanego i różnych innych produktów. Wydajność do 8 lub 16 kg produktu na cykl pracy. Maszyna wyposażona jest w pompę ciepła do wytwarzania ciepłego i zimnego powietrza: gorące powietrze do obtaczania produktu na etapie oblewania; zimne powietrze do wygładzania, nabłyszczania i końcowego polerowania. Z pomocą dotykowego panelu sterowania można dostosować odpowiednio temperaturę, prędkość i kierunek obrotów bębna drażetkarskiego.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Drażetkarka - 5

Prawdziwa rewolucja

Pomati rewolucjonizuje produkcję słodyczy dzięki nowej drażetkarce, ze specjalną pompą ciepła, która nie wykorzystuje oporu elektrycznego, co zmniejsza zużycie energii elektrycznej podczas przetwarzania.

Specyfikacja

Właściwości techniczne Pojemność Pojemność bębna 8 kg lub 16 kg na cykl
  Prędkość Prędkość obrotowa bębna 10-60 obrotów na minutę
  Moc 240 V - 50 Hz - 1 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie)
     
Dostępne akcesoria System natryskowy
Specyfikacja

Właściwości techniczne

  • Pojemność: Pojemność bębna 8 kg lub 16 kg na cykl
  • Prędkość: Prędkość obrotowa bębna 10-60 obrotów na minutę
  • Moc: 240 V - 50 Hz - 1 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie)

Dostępne akcesoria

  • System natryskowy

Zapytaj o wycenę