Akcesoria
pasy oblewające do czekolady

Uzupełnij swoją linię i perfekcyjną produkcję
Ikonka w dół

Pas oblewający do czekolady, wolnostojący składany

  • siatkowy pas transmisyjny do załadunku z systemem Start/Stop
  • siatkowy pas zakrywający obszar wibracji produktu
  • taśma rozładunkowa z systemem Start/Stop
  • składana konstrukcja
  • tacki aluminiowe do rozładunku produktu
  • półka do rozładunku produktu
  • dwuwarstwowy lej do czekolady, do całkowitego lub częściowego oblewania produktu
  • elektryczne sterowanie wentylacją
  • wentylator z regulacją wysokości i nachylenia
  • zlizywacz ogonków
  • basen do podlewania spodów (opcjonalnie)
  • długość taśmy 180 mm (dostępna również wersja 250 mm)
  • elektroniczna kontrola prędkości 0-2 mt/min.
  • napięcie 230 V – 50 Hz – 1,2 kW jednofazowe (inne napięcia niestandardowe na zamówienie)
  • wymiary rozłożonego pasa: 450x1820x1030 mm
  • wymiary złożonego pasa: 450x500x1890 mm
  • listwa maskująca trzyczęściowa montowana na wózku uchylnym
  • odchylana dysza nadmuchu z regulacją wysokości
  • istnieje możliwość dostosowania odległości między pasem podawczym a przenośnikiem w celu usprawnienia transportu produktów mniejszych niż produkty standardowe, kuliste lub o nieregularnych kształtach
  • pas załadowczy można zatrzymać, aby poprawić dokładności i czas pozycjonowania produktu
  • siatka przykrywająca wyposażona w system wibracji usprawniający proces oblewania
  • prędkość oblewania produktów można kontrolować elektronicznie z pulpitu maszyny

Dostępne dla:
Temperówka do czekolady T8/T10/T20/T35 – szerokość pasa 180 mm
Temperówka do czekolady T20/T35 – szerokość pasa 250 mm

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open

Pas oblewający czekoladą

  • siatkowy pas transmisyjny do załadunku z systemem Start/Stop
  • siatkowy pas wibrujący do oblewania
  • taśma rozładunkowa z systemem Start/Stop, z wałkiem obrotowym na papier pergaminowy
  • szybko ściągany pas załadunkowy umożliwiający szybkie mycie pasa do oblewania
  • tacki aluminiowe do rozładunku produktu
  • dwuwarstwowy lej do czekolady, do całkowitego lub częściowego oblewania produktu
  • wentylator o regulowanej prędkości
  • poziomo obracany moduł nadmuchowy z regulacją wysokości i przechyłu
  • moduł odcinający z napędem wyposażony w bieg wsteczny
  • zbiornik dla dolnego i bocznego oblewania produktu
  • wysokość przejścia produktu – 160 mm
  • zmienna prędkość 0-2 mt/min.
  • lampa podgrzewająca pas transmisyjny (opcjonalnie)
  • osłona z tworzywa do pasa transmisyjnego (opcjonalnie)
  • dekorator (opcjonalnie)

Napięcie:
230 V – 50 Hz – 0,50 kW jednofazowy (inne napięcia niestandardowe na zamówienie)

Dostępne dla:
Temperówka do czekolady T20 – szerokość pasa 180 mm
Temperówka do czekolady T20, T35 – szerokość pasa 250 mm
Temperówka do czekolady T35 – szerokość pasa 320 mm

Zapytaj o wycenę