Pas oblewający do czekolady, wolnostojący składany
- siatkowy pas transmisyjny do załadunku z systemem Start/Stop
- siatkowy pas zakrywający obszar wibracji produktu
- taśma rozładunkowa z systemem Start/Stop
- składana konstrukcja
- tacki aluminiowe do rozładunku produktu
- półka do rozładunku produktu
- dwuwarstwowy lej do czekolady, do całkowitego lub częściowego oblewania produktu
- elektryczne sterowanie wentylacją
- wentylator z regulacją wysokości i nachylenia
- zlizywacz ogonków
- basen do podlewania spodów (opcjonalnie)
- długość taśmy 180 mm (dostępna również wersja 250 mm)
- elektroniczna kontrola prędkości 0-2 mt/min.
- napięcie 230 V – 50 Hz – 1,2 kW jednofazowe (inne napięcia niestandardowe na zamówienie)
- wymiary rozłożonego pasa: 450x1820x1030 mm
- wymiary złożonego pasa: 450x500x1890 mm
- listwa maskująca trzyczęściowa montowana na wózku uchylnym
- odchylana dysza nadmuchu z regulacją wysokości
- istnieje możliwość dostosowania odległości między pasem podawczym a przenośnikiem w celu usprawnienia transportu produktów mniejszych niż produkty standardowe, kuliste lub o nieregularnych kształtach
- pas załadowczy można zatrzymać, aby poprawić dokładności i czas pozycjonowania produktu
- siatka przykrywająca wyposażona w system wibracji usprawniający proces oblewania
- prędkość oblewania produktów można kontrolować elektronicznie z pulpitu maszyny
Dostępne dla:
Temperówka do czekolady T8/T10/T20/T35 – szerokość pasa 180 mm
Temperówka do czekolady T20/T35 – szerokość pasa 250 mm
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pas oblewający czekoladą
- siatkowy pas transmisyjny do załadunku z systemem Start/Stop
- siatkowy pas wibrujący do oblewania
- taśma rozładunkowa z systemem Start/Stop, z wałkiem obrotowym na papier pergaminowy
- szybko ściągany pas załadunkowy umożliwiający szybkie mycie pasa do oblewania
- tacki aluminiowe do rozładunku produktu
- dwuwarstwowy lej do czekolady, do całkowitego lub częściowego oblewania produktu
- wentylator o regulowanej prędkości
- poziomo obracany moduł nadmuchowy z regulacją wysokości i przechyłu
- moduł odcinający z napędem wyposażony w bieg wsteczny
- zbiornik dla dolnego i bocznego oblewania produktu
- wysokość przejścia produktu – 160 mm
- zmienna prędkość 0-2 mt/min.
- lampa podgrzewająca pas transmisyjny (opcjonalnie)
- osłona z tworzywa do pasa transmisyjnego (opcjonalnie)
- dekorator (opcjonalnie)
Napięcie:
230 V – 50 Hz – 0,50 kW jednofazowy (inne napięcia niestandardowe na zamówienie)
Dostępne dla:
Temperówka do czekolady T20 – szerokość pasa 180 mm
Temperówka do czekolady T20, T35 – szerokość pasa 250 mm
Temperówka do czekolady T35 – szerokość pasa 320 mm
Zapytaj o wycenę