Linia depozytorów
One Shot

Stworzone w celu optymalizacji małych i średnich produkcji pralin oraz tabliczek czekolady.

Możliwość konfiguracji linii według potrzeb

Zaprojektowany z myślą o optymalizacji małych i średnich procesów produkcyjnych. Dzięki współpracy ze światowej sławy mistrzami czekolady i cukiernikami, Pomati jest w stanie łączyć tradycję z jakością i postępem technologicznym.

Dzięki naszym liniom możesz założyć własny warsztat zgodnie z własnymi wymaganiami.

Odkryj nasze urządzenia i
wybierz odpowiednie dla siebie

icon-oneOSM

Podajnik form z funkcją wstępnego rozgrzewania
OSM jest przeznaczony do automatycznego załadunku i rozgrzewania form poliwęglanowych (175×275).

icon-twoOSD

Depozytor One Shot

Prawdziwa rewolucja Pomati polega na wykorzystaniu technologii One Shot, która pozwala wyprodukować do 140 kg czekoladek na godzinę.

icon-threeOSV

Stół wibracyjny do form
Przeznaczony jest do wibracji produktów wytwarzanych w systemie One Shot, gdzie wymagane są poziome, falowe drgania. Może być również stosowany do innych rodzajów produkcji.

icon-fourPionowy tunel chłodniczy do form

Tunel chłodniczy
Pionowy tunel chłodzący Pomati ma jedynie 2 metry szerokości i umożliwia chłodzenie o wydajności tunelu 20 metrowego. To oszczędność do 90% powierzchni.
Play Video about Ciasteczka
Play Video about Tartaletki z ciasta francuskiego
Play Video about Kremówka
Play Video about Praliny
Play Video about Muffiny
Play Video about Lizaki
Play Video about Boulle liquore
Play Video about Pralina czekoladowa