Depozytory do pralin One Shot
Maszyny do produkcji pralin stworzone w celu optymalizacji małych i średnich produkcji pralin oraz tabliczek czekolady.
Maszyny do pralin One Shot - przegląd maszyn
Idealny dla działów badawczo-rozwojowych w zakładach przemysłowych.
120 form na godzinę
222 form na godzinę
Doskonałe wypełnienie i kształty. To właśnie OneShot.
360 form na godzinę
Wyposaż się w akcesoria, które zwiększą wydajność i niezawodność pracy depozytorów One Shot.
Z magazynkiem na formy oraz pneumatycznym systemem dozowania.
Wymiary form: 275 x 135 mm / 275 x 175 mm
Do wywracania, wibrowania i czyszczenia form poliwęglanowych.
Wymiary form: 175 x 275 mm
Do automatycznego wyjmowania pralin, batonów itp. z form po zakończeniu procesu chłodzenia.
Pojemność: do 6 form na minutęDo napełniania pralin, batoników, makaroników oraz słoików z produktami o różnej lepkości.
Pojemność: 12 kg
Prawdziwa rewolucja
Prawdziwa rewolucja Pomati polega na wykorzystaniu technologii One Shot, która pozwala wyprodukować do 140 kg. czekoladek na godzinę. Nasze maszyny do pralin pozwalają na automatyczną produkcję pralin, trufli, nadziewanych czekoladek, tabliczek czekolady oraz wszelkich innych produktów sezonowych, których produkcja ręczna wymaga zaangażowania większej ilości personelu.
Technologia
Design
Włoski design Pomati to efekt wieloletniego doświadczenia w branży cukierniczej oraz dokładnego zrozumienia potrzeb klientów. Maszyny do czekolady Pomati są zaprojektowane tak, aby idealnie wkomponować się w wystrój cukierni, lodziarni czy też sklepów z czekoladą.
Materiały
Linia OSD
1. OSM Podajnik do form z funkcją podgrzewania
2. OneShot Depozytor do automatycznej produkcji pralin
3. OSV Stół wibracyjny
4. Pionowy tunel chłodniczy