Moduł obracający formy

Urządzenie do automatycznej produkcji korpusów z czekolady, które gwarantuje powtarzalność i grubość ścianki praliny.

Ikonka wymiary
wymiary
800X1550 mm
h 1250 mm
Ikonka wymiary
Wymiary form
175X275 mm
Ikonka moc
moc
2 kw

Wywracanie, wibrowanie i czyszczenie form

Moduł obracający formy jest przeznaczony do wywracania, wibrowania i czyszczenia form poliwęglanowych (175×275 mm) i daje możliwość dwóch rodzajów obróbki. Produkty masowe: takie jak tabletki, napolitaine itp. Puste korpusy: korpusy do pralin, jajka czekoladowe itp. Nadmiar czekolady jest odzyskiwany automatycznie.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Moduł obracający formy - 3

Programowalność

Prędkość, czas wibracji i ogrzewanie możliwe do zaprogramowania za pomocą panelu dotykowego, w celu dostosowania do potrzeb produkcyjnych.

Moduł obracający formy - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja Stal nierdzewna AISI 304
  Przenośnik taśmowy Zmienna prędkość taśmy
  Kontrola Regulowana intensywność wibracji z panelu sterowania
  Czyszczenie Wyjmowany zbiornik umożliwiający szybkie i efektywne czyszczenie
  Cechy mechaniczne System antywibracyjny do pochłaniania wibracji maszyny
  Moc 100/240 V - 50/60 Hz - 2 kW (trójfazowy)
  Wymiary 800 x 1550 x 1250 mm

Moduł obracający formy - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja: Stal nierdzewna AISI 304
  • Przenośnik taśmowy: Zmienna prędkość taśmy
  • Kontrola: Regulowana intensywność wibracji z panelu sterowania
  • Czyszczenie: Wyjmowany zbiornik umożliwiający szybkie i efektywne czyszczenie
  • Cechy mechaniczne: System antywibracyjny do pochłaniania wibracji maszyny
  • Moc: 100/240 V - 50/60 Hz - 2 kW (trójfazowy)
  • Wymiary: 800 x 1550 x 1250 mm

Zapytaj o wycenę

    Zamknij menu