Temperówka do czekolady SL16
Temperówka do czekolady SL16
×
Zapytaj o wycenę
Temperówka do czekolady SL16 z wyjmowaną śrubą Archimedesa oraz panelem sterowania z ekranem dotykowym.
wymiary
470X719
h 1432 mm
pojemność
16 kg
moc
1 kw
Nowa temperówka do czekolady SL16
Nowa linia temperówek SL charakteryzuje się zmniejszonym zużyciem energii o 35% w porównaniu do średniej dostępnych na rynku maszyn. Model SL16 o pojemności zbiornika 16 kg wyposażony jest w wyjmowaną śrubę Archimedesa ze stali nierdzewnej, co ułatwia czyszczenie i wymianę czekolady. Panel sterowania z ekranem dotykowym umożliwia intuicyjną obsługę, w tym odwrócenie kierunku obrotów śruby w celu rozładunku czekolady.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Zobacz film

Temperówka do czekolady SL16 -specyfikacja urządzenia
| Właściwości techniczne | Konstrukcja | W całości wykonana z recyklingowanej stali nierdzewnej AISI 304 przeznaczonej do kontaktu z żywnością |
| Śruba Archimedesa | Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady | |
| Panel sterowania | Panel sterowania z ekranem dotykowym | |
| Dozowanie | Dozownik sterowany pedałem nożnym z możliwością programowania czasu dozowania | |
| Stół wibracyjny | Podgrzewany stół wibracyjny | |
| Ogrzewanie | Niezależne ogrzewanie śruby Archimedesa | |
| Agregat chłodniczy | Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza | |
| Temperowanie | Możliwość temperowania czekolady z temperaturą pośrednią | |
| Tryb nocny | Możliwość ustawienia trybu nocnego w celu zachowania właściwości produktu | |
| Podłączenia | Bezpośrednie podłączenie pasa do oblewania oraz pneumatycznej płyty dozującej | |
| Pojemność | Pojemność zbiornika 16 kg | |
| Zasilanie | 200 V - 400 V 50/60 Hz | |
| Dostępne akcesoria | Pas do oblewania - długość 180 mm (zobacz szczegóły) | |
| Pas do trufli (zobacz szczegóły) | ||
| Składany pas do oblewania - długość 180 mm (zobacz szczegóły) | ||
| Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły) | ||
| Lampa grzewcza (zobacz szczegóły) | ||
| Dekorator - szerokość pasa 180 mm (zobacz szczegóły) | ||
| Płyta dozująca (zobacz szczegóły) | ||
| Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły) | ||
Temperówka do czekolady SL16 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: W całości wykonana z recyklingowanej stali nierdzewnej AISI 304 przeznaczonej do kontaktu z żywnością
- Śruba Archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
- Panel sterowania: Panel sterowania z ekranem dotykowym
- Dozowanie: Dozownik sterowany pedałem nożnym z możliwością programowania czasu dozowania
- Stół wibracyjny: Podgrzewany stół wibracyjny
- Ogrzewanie: Niezależne ogrzewanie śruby Archimedesa
- Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
- Temperowanie: Możliwość temperowania czekolady z temperaturą pośrednią
- Tryb nocny: Możliwość ustawienia trybu nocnego w celu zachowania właściwości produktu
- Podłączenia: Bezpośrednie podłączenie pasa do oblewania oraz pneumatycznej płyty dozującej
- Pojemność: Pojemność zbiornika 16 kg
- Zasilanie: 200 V - 400 V 50/60 Hz
Dostępne akcesoria
- Pas do oblewania - długość 180 mm (zobacz szczegóły)
- Pas do trufli (zobacz szczegóły)
- Składany pas do oblewania - długość 180 mm (zobacz szczegóły)
- Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły)
- Lampa grzewcza (zobacz szczegóły)
- Dekorator - szerokość pasa 180 mm (zobacz szczegóły)
- Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
- Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły)
