Temperówka do czekolady SL16

Temperówka do czekolady SL16 z wyjmowaną śrubą Archimedesa oraz panelem sterowania z ekranem dotykowym.

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
470X719
h 1432 mm
Ikonka pojemność
pojemność
16 kg
Ikonka moc
moc
1 kw

Nowa temperówka do czekolady SL16

Nowa linia temperówek SL charakteryzuje się zmniejszonym zużyciem energii o 35% w porównaniu do średniej dostępnych na rynku maszyn. Model SL16 o pojemności zbiornika 16 kg wyposażony jest w wyjmowaną śrubę Archimedesa ze stali nierdzewnej, co ułatwia czyszczenie i wymianę czekolady. Panel sterowania z ekranem dotykowym umożliwia intuicyjną obsługę, w tym odwrócenie kierunku obrotów śruby w celu rozładunku czekolady.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open

Temperówka do czekolady SL16 -specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja W całości wykonana z recyklingowanej stali nierdzewnej AISI 304 przeznaczonej do kontaktu z żywnością
  Śruba Archimedesa Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  Panel sterowania Panel sterowania z ekranem dotykowym
  Dozowanie Dozownik sterowany pedałem nożnym z możliwością programowania czasu dozowania
  Stół wibracyjny Podgrzewany stół wibracyjny
  Ogrzewanie Niezależne ogrzewanie śruby Archimedesa
  Agregat chłodniczy Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  Temperowanie Możliwość temperowania czekolady z temperaturą pośrednią
  Tryb nocny Możliwość ustawienia trybu nocnego w celu zachowania właściwości produktu
  Podłączenia Bezpośrednie podłączenie pasa do oblewania oraz pneumatycznej płyty dozującej
  Pojemność Pojemność zbiornika 16 kg
  Zasilanie 200 V - 400 V 50/60 Hz
     
Dostępne akcesoria Pas do oblewania - długość 180 mm (zobacz szczegóły)
  Pas do trufli (zobacz szczegóły)
  Składany pas do oblewania - długość 180 mm (zobacz szczegóły)
  Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły)
  Lampa grzewcza (zobacz szczegóły)
  Dekorator - szerokość pasa 180 mm (zobacz szczegóły)
  Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
  Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły)
Temperówka do czekolady SL16 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja: W całości wykonana z recyklingowanej stali nierdzewnej AISI 304 przeznaczonej do kontaktu z żywnością
  • Śruba Archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  • Panel sterowania: Panel sterowania z ekranem dotykowym
  • Dozowanie: Dozownik sterowany pedałem nożnym z możliwością programowania czasu dozowania
  • Stół wibracyjny: Podgrzewany stół wibracyjny
  • Ogrzewanie: Niezależne ogrzewanie śruby Archimedesa
  • Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  • Temperowanie: Możliwość temperowania czekolady z temperaturą pośrednią
  • Tryb nocny: Możliwość ustawienia trybu nocnego w celu zachowania właściwości produktu
  • Podłączenia: Bezpośrednie podłączenie pasa do oblewania oraz pneumatycznej płyty dozującej
  • Pojemność: Pojemność zbiornika 16 kg
  • Zasilanie: 200 V - 400 V 50/60 Hz

Dostępne akcesoria

Zapytaj o wycenę