Temperówka do czekolady T20
Temperówka do czekolady T20 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Jakość, szybkość i prostota.
Jakość, szybkość i prostota.
Temperówka do czekolady T20 wyposażona w zbiornik na czekoladę o pojemności 24 kg stanowi idealny wybór dla tych, którzy oczekują wysokiej jakości, szybkości oraz prostoty. Dozownik temperówki obsługiwany jest za pomocą pedału, który jest stosowany również w innych modelach temperówek. Dzięki niemu temperówki do czekolady Pomati zapewniają operatorom maksymalną kontrolę i wydajność.
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Zapytaj o wycenę
Zobacz film
Od osłony z pleksi do płyty dozującej – wybierz akcesoria do temperówki T20, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom.
Możliwość indywidualnego doboru wielu akcesoriów.
Od osłony z pleksi do płyty dozującej – wybierz akcesoria do temperówki T20, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom.
Temperówka do czekolady T20 -specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Konstrukcja | W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 |
Pojemność | Pojemność zbiornika 24 kg | |
Dozowanie | Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego | |
Zbiornik na czekoladę | Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę | |
Ogrzewanie | Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego | |
Śruba archimedesa | Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady | |
Termostaty | Precyzyjna kontrola temperatury | |
Agregat chłodniczy | Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza | |
Zasilanie | 400 V -Hz 50 - kW 2.2 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie) | |
Wymiary | 560 (740 ze stołem) x 760 x 1330 mm | |
Dostępne akcesoria | Pas do oblewania (zobacz szczegóły) | |
Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły) | ||
Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły) | ||
Przenośnik taśmowy wyjściowy (zobacz szczegóły) | ||
Pokrywa z plexy (zobacz szczegóły) | ||
Lampa grzewcza (zobacz szczegóły) | ||
Dekorator (zobacz szczegóły) | ||
Płyta dozująca (zobacz szczegóły) | ||
Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły) |
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- Pojemność: Pojemność zbiornika 24 kg
- Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
- Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
- Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
- Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
- Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
- Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
- Zasilanie: 400 V -Hz 50 - kW 2.2 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
- Wymiary: 560 (740 ze stołem) x 760 x 1330 mm
Dostępne akcesoria
- Pas do oblewania (zobacz szczegóły)
- Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)
- Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły)
- Przenośnik taśmowy wyjściowy (zobacz szczegóły)
- Pokrywa z plexy (zobacz szczegóły)
- Lampa grzewcza (zobacz szczegóły)
- Dekorator (zobacz szczegóły)
- Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
- Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły)