Temperówka do czekolady T20

Temperówka do czekolady T20

Temperówka do czekolady T20 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Jakość, szybkość i prostota.

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
560X760
h 1330
Ikonka pojemność
pojemność
24 kg
Ikonka moc
moc
2,2 kw

Jakość, szybkość i prostota.

Temperówka do czekolady T20 wyposażona w zbiornik na czekoladę o pojemności 24 kg stanowi idealny wybór dla tych, którzy oczekują wysokiej jakości, szybkości oraz prostoty. Dozownik temperówki obsługiwany jest za pomocą pedału, który jest stosowany również w innych modelach temperówek. Dzięki niemu temperówki do czekolady Pomati zapewniają operatorom maksymalną kontrolę i wydajność.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Zaprojektuj swoją własną linię produkcyjną
Możliwość indywidualnego doboru wielu akcesoriów.

Od osłony z pleksi do płyty dozującej – wybierz akcesoria do temperówki T20, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom.

Temperówka do czekolady T20 - 2

Możliwość indywidualnego doboru wielu akcesoriów.

Od osłony z pleksi do płyty dozującej – wybierz akcesoria do temperówki T20, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom.

Temperówka do czekolady T20 -specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  Pojemność Pojemność zbiornika 24 kg
  Dozowanie Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  Zbiornik na czekoladę Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  Ogrzewanie Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  Śruba archimedesa Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  Termostaty Precyzyjna kontrola temperatury
  Agregat chłodniczy Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  Zasilanie 400 V -Hz 50 - kW 2.2 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  Wymiary 560 (740 ze stołem) x 760 x 1330 mm
     
Dostępne akcesoria Pas do oblewania (zobacz szczegóły)
  Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)
  Stół obrotowy do trufli (zobacz szczegóły)
  Przenośnik taśmowy wyjściowy (zobacz szczegóły)
  Pokrywa z plexy (zobacz szczegóły)
  Lampa grzewcza (zobacz szczegóły)
  Dekorator (zobacz szczegóły)
  Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
  Zawór pneumatyczny (zobacz szczegóły)
Temperówka do czekolady T20 -specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Pojemność: Pojemność zbiornika 24 kg
  • Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  • Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  • Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  • Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  • Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
  • Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  • Zasilanie: 400 V -Hz 50 - kW 2.2 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  • Wymiary: 560 (740 ze stołem) x 760 x 1330 mm

Dostępne akcesoria

Zapytaj o wycenę