Temperówka do czekolady T5
Najmniejsza, nablatowa minitemperówka do czekolady T5. Idealna do produkcji pralin, tabliczek czekolady i ozdób w małych zakładach rzemieślniczych
wymiary (mm)
480X450
h 390
pojemność
5 kg
moc
0,4 kw
Niewielki rozmiar, wyjątkowa jakość.
Łatwa w obsłudze temperówka do czekolady T5 jest podstawową pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HORECA. Minitemperówka T5 została stworzona do podgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady. Bezpośrednie temperowanie śrubą Archimedesa zapewnia płynność czekolady, a optymalna krystalizacja sprawia, iż uzyskany produkt końcowy posiada wyjątkową jakość.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Minitemperówka do czekolady T5
×
Zapytaj o wycenę
Zobacz film
Dbałość o szczegóły.
Temperówki do czekolady Pomati dają możliwość zdjęcia śruby Archimedesa pozwalając na szybką zamianę czekolady, a także łatwe czyszczenie.
Temperówka do czekolady T5 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Pojemność | Pojemność zbiornika 5 kg |
Zbiornik na czekoladę | Podgrzewany zbiornik na czekoladę | |
Ogrzewanie | Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę oraz śruby archimedesa | |
Uruchamianie | Programowalna aktywacja i wyłączenie | |
Śruba archimedesa | Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady | |
Termostaty | Precyzyjna kontrola temperatury | |
Agregat chłodniczy | Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza | |
Zasilanie | 240 V - jednofazowe Hz 50 - kW 0.4 | |
Wymiary | 480 x 450 x 390 mm | |
Dostępne akcesoria | Stół wibracyjny T5 (zobacz szczegóły) |
Temperówka do czekolady T5 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Pojemność: Pojemność zbiornika 5 kg
- Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany zbiornik na czekoladę
- Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę oraz śruby archimedesa
- Uruchamianie: Programowalna aktywacja i wyłączenie
- Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
- Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
- Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
- Zasilanie: 240 V - jednofazowe Hz 50 - kW 0.4
- Wymiary: 480 x 450 x 390 mm
Dostępne akcesoria
- Stół wibracyjny T5 (zobacz szczegóły)