
Moduł obracający formy
Moduł obracający formy
×
Zapytaj o wycenę
Urządzenie do automatycznej produkcji korpusów z czekolady, które gwarantuje powtarzalność i grubość ścianki praliny.
Wywracanie, wibrowanie i czyszczenie form.
Moduł obracający formy jest przeznaczony do wywracania, wibrowania i czyszczenia form poliwęglanowych (175×275) i daje możliwość dwóch rodzajów obróbki. Produkty masowe: takie jak tabletki, napolitaine itp. Puste korpusy: korpusy do pralin, jajka czekoladowe itp. Nadmiar czekolady jest odzyskiwany automatycznie.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Zobacz film



Programowalność
Prędkość, czas wibracji i ogrzewanie możliwe do zaprogramowania za pomocą panelu dotykowego, w celu dostosowania do potrzeb produkcyjnych.
Specyfikacja
Właściwości techniczne | Konstrukcja | Stal nierdzewna AISI 304 |
Przenośnik taśmowy | Zmienna prędkość taśmy | |
Kontrola | Regulowana intensywność wibracji z panelu sterowania | |
Czyszczenie | Wyjmowany zbiornik umożliwiający szybkie i efektywne czyszczenie | |
Cechy mechaniczne | System antywibracyjny do pochłaniania wibracji maszyny | |
Moc | 100/240 V - 50/60 Hz - 2 kW (trójfazowy) | |
Wymiary | 800 x 1550 x 1250 mm |
Specyfikacja
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: Stal nierdzewna AISI 304
- Przenośnik taśmowy: Zmienna prędkość taśmy
- Kontrola: Regulowana intensywność wibracji z panelu sterowania
- Czyszczenie: Wyjmowany zbiornik umożliwiający szybkie i efektywne czyszczenie
- Cechy mechaniczne: System antywibracyjny do pochłaniania wibracji maszyny
- Moc: 100/240 V - 50/60 Hz - 2 kW (trójfazowy)
- Wymiary: 800 x 1550 x 1250 mm