O nas
Na rynku włoskim i międzynarodowym od 1967 roku Pomati Group oferuje maszyny i akcesoria do obróbki czekolady. Szeroka gama wysoce profesjonalnych produktów pozwala nam na zaspokojenie potrzeb klientów w różnych niszach związanych z przemysłem gastronomicznym – cukierniach, lodziarniach, cateringu, piekarniach, a także małych i średnich fabrykach cukierniczych. Łączymy zdobywane przez lata doświadczenie z nowoczesną technologią, aby tchnąć życie w niezawodne, najnowocześniejsze produkty o wyjątkowej jakości. Ogromna dbałość o szczegóły w fazie projektowania owocuje szeregiem innowacyjnych elementów, które z dumą wprowadziliśmy do całej naszej gamy temperówek do czekolady.
Demontowanie śruby Archimedesa pozwala na szybką zmianę rodzaju czekolady, a także na łatwe czyszczenie. Bezpośrednie chłodzenie gazem zapewnia wyjątkową płynność czekolady, nawet w przypadku dłuższych czasów przetwarzania. Podgrzewanie zbiornika oleju diatermicznego klasy spożywczej równomiernie rozprowadza i utrzymuje ciepło na czekoladzie, zapewniając jednocześnie mniejsze zużycie energii. Oprócz oferowania zaawansowanych technologicznie produktów, Pomati świadczy również usługi konsultingowe przed i po sprzedaży oraz kursy rozwoju zawodowego prowadzone przez Pomati Open.
Zespół Pomati Polska
Damian
Adamek
Handel
Jakub
Kupczyk
Handel
Bogusława
Pietraszek
Technologia
Krzysztof
Krzysztofik
Technologia
Michał
Sokół
Serwis
Michał
Kalinowski
Handel, serwis, reklamacje