Linia depozytorów
One Shot
Stworzone w celu optymalizacji małych i średnich produkcji pralin oraz tabliczek czekolady.
Możliwość konfiguracji linii według potrzeb
Zaprojektowany z myślą o optymalizacji małych i średnich procesów produkcyjnych. Dzięki współpracy ze światowej sławy mistrzami czekolady i cukiernikami, Pomati jest w stanie łączyć tradycję z jakością i postępem technologicznym.
Dzięki naszym liniom możesz założyć własny warsztat zgodnie z własnymi wymaganiami.
Odkryj nasze urządzenia i
wybierz odpowiednie dla siebie
OSM
Podajnik form z funkcją wstępnego rozgrzewania
OSM jest przeznaczony do automatycznego załadunku i rozgrzewania form poliwęglanowych (175×275).
OSD
Depozytor One Shot
Prawdziwa rewolucja Pomati polega na wykorzystaniu technologii One Shot, która pozwala wyprodukować do 140 kg czekoladek na godzinę.
OSV
Stół wibracyjny do form
Przeznaczony jest do wibracji produktów wytwarzanych w systemie One Shot, gdzie wymagane są poziome, falowe drgania. Może być również stosowany do innych rodzajów produkcji.
Pionowy tunel chłodniczy do form
Tunel chłodniczy
Pionowy tunel chłodzący Pomati ma jedynie 2 metry szerokości i umożliwia chłodzenie o wydajności tunelu 20 metrowego. To oszczędność do 90% powierzchni.
Odtwórz film na temat Ciasteczka
Odtwórz film na temat Tartaletki z ciasta francuskiego
Odtwórz film na temat Kremówka
Odtwórz film na temat Praliny
Odtwórz film na temat Muffiny
Odtwórz film na temat Lizaki
Odtwórz film na temat Boulle liquore
Odtwórz film na temat Pralina czekoladowa