
Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria
Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria
×
Zapytaj o wycenę
Temperówka do czekolady T20 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Jakość, szybkość i prostota.

wymiary (mm)
1000X865
h 1875

pojemność
7 tac o wymiarach 60x40 cm

moc
1,3 kw
Postaw na jakość i higienę.
Kabina Pomati Aria to niezastąpione narzędzie do tworzenia dedykowanej i bezpiecznej przestrzeni do dekoracji. Zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających pracowniach, rozwiązanie to obejmuje wydajny system odciągu powietrza, który pozwala utrzymać czystą przestrzeń roboczą, wolną od substancji i pyłu powstających podczas dekorowania wyrobów cukierniczych i form za pomocą aerografu.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ




Inwestycja w przyszłość
Dzięki specjalistycznej wiedzy Pomati, Aria zapewnia:
- Szybkie, profesjonalne dekoracje.
- Redukcja oparów w miejscu pracy dzięki 3-warstwowemu systemowi filtracji powietrza.
- Bezpyłowe środowisko podczas dekoracji aerografem.
Zintegrowana ogrzewana komora
Stoisko obejmuje ogrzewaną przestrzeń, aby utrzymać płynność masła kakaowego, kolorów i narzędzi podczas przerw. Może pomieścić do 7 tac (60×40 cm) z wygodnymi prowadnicami bocznymi.


Technologia służąca kreatywności
Aria to idealna kabina do dekoracji:
- Figurki czekoladowe
- Praliny i batony
- Mrożone desery i monoporcje
- Formy poliwęglanowe
Panel sterowania
Intuicyjny system pozwala na:
- Regulacja temperatury kabiny
- Sterowanie mocą wentylatora i kompresora
- Aktywacja świateł LED dla precyzyjnej pracy

Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Oświetlenie LED | Dla optymalnej widoczności podczas dekoracji |
Zintegrowane kółka | Dla łatwego przemieszczania | |
Wbudowany kompresor | Regulacja ciśnienia z panelu sterowania (6L; 140 l/min; 8 bar) | |
Powierzchnia robocza | Zdejmowana do czyszczenia | |
Wbudowane gniazdo zasilania | Panel zawiera zasilacz do akcesoriów (MAX 2000W) | |
W zestawie | Aerograf, stalowy wspornik aerografu, regulator ciśnienia, wyjmowane filtry powietrza | |
Wymiary | 1000 x 865 x 1875mm | |
Moc ekstrakcji | Min. 1800 m3/h, Maks. 3600 m3/h (najmocniejszy w swojej kategorii) | |
Materiały wysokiej jakości | W całości wykonany ze stali dla zapewnienia trwałości i higieny | |
Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Oświetlenie LED: Dla optymalnej widoczności podczas dekoracji
- Zintegrowane kółka: Dla łatwego przemieszczania
- Wbudowany kompresor: Regulacja ciśnienia z panelu sterowania (6L; 140 l/min; 8 bar)
- Powierzchnia robocza: Zdejmowana do czyszczenia
- Wbudowane gniazdo zasilania: Panel zawiera zasilacz do akcesoriów (MAX 2000W)
- W zestawie: Aerograf, stalowy wspornik aerografu, regulator ciśnienia, wyjmowane filtry powietrza
- Wymiary: 1000 x 865 x 1875 mm
- Moc ekstrakcji: Min. 1800 m3/h, Maks. 3600 m3/h (najmocniejszy w swojej kategorii)
- Materiały wysokiej jakości: W całości wykonany ze stali dla zapewnienia trwałości i higieny