Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria

Temperówka do czekolady T20 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Jakość, szybkość i prostota.

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
1000X865
h 1875
Ikonka pojemność
pojemność
7 tac o wymiarach 60x40 cm
Ikonka moc
moc
1,3 kw

Postaw na jakość i higienę.

Kabina Pomati Aria to niezastąpione narzędzie do tworzenia dedykowanej i bezpiecznej przestrzeni do dekoracji. Zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających pracowniach, rozwiązanie to obejmuje wydajny system odciągu powietrza, który pozwala utrzymać czystą przestrzeń roboczą, wolną od substancji i pyłu powstających podczas dekorowania wyrobów cukierniczych i form za pomocą aerografu.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Inwestycja w przyszłość
Dzięki specjalistycznej wiedzy Pomati, Aria zapewnia:
  • Szybkie, profesjonalne dekoracje.
  • Redukcja oparów w miejscu pracy dzięki 3-warstwowemu systemowi filtracji powietrza.
  • Bezpyłowe środowisko podczas dekoracji aerografem.

Zintegrowana ogrzewana komora

Stoisko obejmuje ogrzewaną przestrzeń, aby utrzymać płynność masła kakaowego, kolorów i narzędzi podczas przerw. Może pomieścić do 7 tac (60×40 cm) z wygodnymi prowadnicami bocznymi.

Technologia służąca kreatywności
Aria to idealna kabina do dekoracji:
  • Figurki czekoladowe
  • Praliny i batony
  • Mrożone desery i monoporcje
  • Formy poliwęglanowe

Panel sterowania

Intuicyjny system pozwala na:
  • Regulacja temperatury kabiny
  • Sterowanie mocą wentylatora i kompresora
  • Aktywacja świateł LED dla precyzyjnej pracy

Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Oświetlenie LED Dla optymalnej widoczności podczas dekoracji
  Zintegrowane kółka Dla łatwego przemieszczania
  Wbudowany kompresor Regulacja ciśnienia z panelu sterowania (6L; 140 l/min; 8 bar)
  Powierzchnia robocza Zdejmowana do czyszczenia
  Wbudowane gniazdo zasilania Panel zawiera zasilacz do akcesoriów (MAX 2000W)
  W zestawie Aerograf, stalowy wspornik aerografu, regulator ciśnienia, wyjmowane filtry powietrza
  Wymiary 1000 x 865 x 1875mm
  Moc ekstrakcji Min. 1800 m3/h, Maks. 3600 m3/h (najmocniejszy w swojej kategorii)
  Materiały wysokiej jakości W całości wykonany ze stali dla zapewnienia trwałości i higieny
     
Kabina do natrysku i dekoracji czekoladą Aria - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Oświetlenie LED: Dla optymalnej widoczności podczas dekoracji
  • Zintegrowane kółka: Dla łatwego przemieszczania
  • Wbudowany kompresor: Regulacja ciśnienia z panelu sterowania (6L; 140 l/min; 8 bar)
  • Powierzchnia robocza: Zdejmowana do czyszczenia
  • Wbudowane gniazdo zasilania: Panel zawiera zasilacz do akcesoriów (MAX 2000W)
  • W zestawie: Aerograf, stalowy wspornik aerografu, regulator ciśnienia, wyjmowane filtry powietrza
  • Wymiary: 1000 x 865 x 1875 mm
  • Moc ekstrakcji: Min. 1800 m3/h, Maks. 3600 m3/h (najmocniejszy w swojej kategorii)
  • Materiały wysokiej jakości: W całości wykonany ze stali dla zapewnienia trwałości i higieny

Zapytaj o wycenę