Moduł obracający formy
Urządzenie do automatycznej produkcji korpusów z czekolady, które gwarantuje powtarzalność i grubość ścianki praliny.
Wywracanie, wibrowanie i czyszczenie form.
Moduł obracający formy jest przeznaczony do wywracania, wibrowania i czyszczenia form poliwęglanowych (175×275) i daje możliwość dwóch rodzajów obróbki. Produkty masowe: takie jak tabletki, napolitaine itp. Puste korpusy: korpusy do pralin, jajka czekoladowe itp. Nadmiar czekolady jest odzyskiwany automatycznie.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Moduł obracający formy
×
Zapytaj o wycenę
Zobacz film
Programowalność
Prędkość, czas wibracji i ogrzewanie możliwe do zaprogramowania za pomocą panelu dotykowego, w celu dostosowania do potrzeb produkcyjnych.
Specyfikacja
Właściwości techniczne | Konstrukcja | Stal nierdzewna AISI 304 |
Przenośnik taśmowy | Zmienna prędkość taśmy | |
Kontrola | Regulowana intensywność wibracji z panelu sterowania | |
Czyszczenie | Wyjmowany zbiornik umożliwiający szybkie i efektywne czyszczenie | |
Cechy mechaniczne | System antywibracyjny do pochłaniania wibracji maszyny | |
Moc | 100/240 V - 50/60 Hz - 2 kW (trójfazowy) | |
Wymiary | 800 x 1550 x 1250 mm |
Specyfikacja
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: Stal nierdzewna AISI 304
- Przenośnik taśmowy: Zmienna prędkość taśmy
- Kontrola: Regulowana intensywność wibracji z panelu sterowania
- Czyszczenie: Wyjmowany zbiornik umożliwiający szybkie i efektywne czyszczenie
- Cechy mechaniczne: System antywibracyjny do pochłaniania wibracji maszyny
- Moc: 100/240 V - 50/60 Hz - 2 kW (trójfazowy)
- Wymiary: 800 x 1550 x 1250 mm