T-Line
Urządzenie z magazynkiem do form z pneumatycznym systemem dozowania bezpośrednio do formy.
Przekształć swoją temperówkę do czekolady w linię produkcyjną!
275×175 o 275×135 mm System załadunku, odmierzania i wibracji form z poliwęglanu, do czekoladek, tabliczek czekolady, napolitain itp. Może być połączony z urządzeniem do automatycznej produkcji korpusów z czekolady.
Etap 1: Magazynek do form o pojemności 15 szt.
Etap 2: dozowanie czekolady z zaworem pneumatycznym w połączeniu z podgrzewaną, dostosowywaną płytą dozującą. Obsługa ekranu dotykowego.
Etap 3: wibracje ciągłe lub czasowe.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
T-Line
×
Zapytaj o wycenę
Zobacz film
Dopasowany
System T-Line można połączyć z maszynami do temperowania T20 i T35 lub z maszynami zainstalowanymi w pracowniach.
Specyfikacja
Właściwości techniczne | Pojemność | 6 form na minutę, w zależności od rodzaju produktu |
Rozmiar form | 275 x 135 mm / 275 x 175 mm | |
Kontrola | Panel sterowania: ekran dotykowy PLC | |
Struktura | Koła obrotowe | |
Moc | 240 V - jednofazowy - 0,4 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie) | |
Cechy mechaniczne | Przyłącze sprężonego powietrza |
Specyfikacja
Właściwości techniczne
- Pojemność: 6 form na minutę, w zależności od rodzaju produktu
- Rozmiar form: 275 x 135 mm / 275 x 175 mm
- Kontrola: Panel sterowania: ekran dotykowy PLC
- Struktura: Koła obrotowe
- Moc: 240 V - jednofazowy - 0,4 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie)
- Cechy mechaniczne: Przyłącze sprężonego powietrza