T-Line

T-Line

Urządzenie z magazynkiem do form z pneumatycznym systemem dozowania bezpośrednio do formy.

Przekształć swoją temperówkę do czekolady w linię produkcyjną!

275×175 o 275×135 mm System załadunku, odmierzania i wibracji form z poliwęglanu, do czekoladek, tabliczek czekolady, napolitain itp. Może być połączony z urządzeniem do automatycznej produkcji korpusów z czekolady.

Etap 1: Magazynek do form o pojemności 15 szt.
Etap 2: dozowanie czekolady z zaworem pneumatycznym w połączeniu z podgrzewaną, dostosowywaną płytą dozującą. Obsługa ekranu dotykowego.
Etap 3: wibracje ciągłe lub czasowe.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
T-Line - 3

Dopasowany

System T-Line można połączyć z maszynami do temperowania T20 i T35 lub z maszynami zainstalowanymi w pracowniach.

Specyfikacja

Właściwości techniczne Pojemność 6 form na minutę, w zależności od rodzaju produktu
  Rozmiar form 275 x 135 mm / 275 x 175 mm
  Kontrola Panel sterowania: ekran dotykowy PLC
  Struktura Koła obrotowe
  Moc 240 V - jednofazowy - 0,4 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie)
  Cechy mechaniczne Przyłącze sprężonego powietrza
Specyfikacja

Właściwości techniczne

  • Pojemność: 6 form na minutę, w zależności od rodzaju produktu
  • Rozmiar form: 275 x 135 mm / 275 x 175 mm
  • Kontrola: Panel sterowania: ekran dotykowy PLC
  • Struktura: Koła obrotowe
  • Moc: 240 V - jednofazowy - 0,4 kW (inne napięcia dostępne na zamówienie)
  • Cechy mechaniczne: Przyłącze sprężonego powietrza

Zapytaj o wycenę