
Przesiewacz wibracyjny
Przesiewacz wibracyjny
×
Zapytaj o wycenę
Rozmiary cząsteczek niewyczuwalne dla podniebienia.

wymiary (mm)
425X645
h 880

Produkcja
60/70 kg/h

moc
0,1 kw
Przesiewacz wibracyjny
Proces przesiewania przy użyciu sit ze stali nierdzewnej eliminuje pozostałości powstałe podczas przetwarzania, uzyskując produkt o wielkości cząstek niewyczuwalnych dla podniebienia, do 16 mikronów.
Przesiewacz wibracyjny umożliwia przesiewanie kremów czekoladowych, past do smarowania, czekolady i produktów wytwarzanych za pomocą młyna kulowego Pomati.
Części maszyny mające kontakt z produktem można całkowicie zdemontować w celu umycia.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Zobacz film




Sita o różnych szerokościach oczek
Dzięki możliwości stosowania sit o różnych szerokościach oczek, przesiewacz jest wszechstronny i może być wykorzystywany do obróbki takich surowców jak ziarna migdałów, orzechów laskowych, orzeszków ziemnych i innych.
Przesiewacz wibracyjny - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Konstrukcja w całości ze stali nierdzewnej |
Filtr i stożek całkowicie wyjmowane do czyszczenia | |
Filtr zgodny z normą ISO 3310-1 | |
Nie ma potrzeby stosowania ochrony słuchu | |
Wydajność 60/70 kg/h (w zależności od lepkości produktu) | |
Zasilanie 200/240 -50/60 Hz -0,1 kW jednofazowy (dostępne napięcia na zamówienie) | |
Przesiewacz wibracyjny - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Konstrukcja w całości ze stali nierdzewnej
- Filtr i stożek całkowicie wyjmowane do czyszczenia
- Filtr zgodny z normą ISO 3310-1
- Nie ma potrzeby stosowania ochrony słuchu
- Wydajność 60/70 kg/h (w zależności od lepkości produktu)
- Zasilanie 200/240 -50/60 Hz -0,1 kW jednofazowy (dostępne napięcia na zamówienie)