Przesiewacz wibracyjny

Rozmiary cząsteczek niewyczuwalne dla podniebienia.

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
425X645
h 880
Ikonka pojemność
Produkcja
60/70 kg/h
Ikonka moc
moc
0,1 kw

Przesiewacz wibracyjny

Proces przesiewania przy użyciu sit ze stali nierdzewnej eliminuje pozostałości powstałe podczas przetwarzania, uzyskując produkt o wielkości cząstek niewyczuwalnych dla podniebienia, do 16 mikronów.

Przesiewacz wibracyjny umożliwia przesiewanie kremów czekoladowych, past do smarowania, czekolady i produktów wytwarzanych za pomocą młyna kulowego Pomati.

Części maszyny mające kontakt z produktem można całkowicie zdemontować w celu umycia.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open

Sita o różnych szerokościach oczek

Dzięki możliwości stosowania sit o różnych szerokościach oczek, przesiewacz jest wszechstronny i może być wykorzystywany do obróbki takich surowców jak ziarna migdałów, orzechów laskowych, orzeszków ziemnych i innych.

Przesiewacz wibracyjny - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja w całości ze stali nierdzewnej
  Filtr i stożek całkowicie wyjmowane do czyszczenia
  Filtr zgodny z normą ISO 3310-1
  Nie ma potrzeby stosowania ochrony słuchu
  Wydajność 60/70 kg/h (w zależności od lepkości produktu)
  Zasilanie 200/240 -50/60 Hz -0,1 kW jednofazowy (dostępne napięcia na zamówienie)
Przesiewacz wibracyjny - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja w całości ze stali nierdzewnej
  • Filtr i stożek całkowicie wyjmowane do czyszczenia
  • Filtr zgodny z normą ISO 3310-1
  • Nie ma potrzeby stosowania ochrony słuchu
  • Wydajność 60/70 kg/h (w zależności od lepkości produktu)
  • Zasilanie 200/240 -50/60 Hz -0,1 kW jednofazowy (dostępne napięcia na zamówienie)

Zapytaj o wycenę