
Temperówka do czekolady T10
Temperówka do czekolady T10 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Najlepsza wydajność w atrakcyjnej cenie.

wymiary (mm)
440X720
h 1310

pojemność
13 kg

moc
1,5 kw
Maszyna z dodatkowym biegiem.
Temperówka do czekolady T10 może przenieść produkcję czekolady na wyższy poziom. Podobnie jak inne temperówki firmy Pomati, urządzenie do temperowania czekolady T10 wyposażone jest w system chłodzenia powietrzem, który zapewnia powtarzalność procesu temperowania nawet przy ciągłej pracy.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Temperówka do czekolady T10
×
Zapytaj o wycenę
Zobacz film



Prostota w użyciu
Nowy panel sterowania sprawia, że korzystanie z temperówki do czekolady T10 jest łatwe, szybkie i wydajne.
Temperówka do czekolady T10 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Konstrukcja | W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 |
Pojemność | Pojemność zbiornika 13 kg | |
Dozowanie | Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego | |
Zbiornik na czekoladę | Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę | |
Ogrzewanie | Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego | |
Śruba archimedesa | Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady | |
Termostaty | Precyzyjna kontrola temperatury | |
Agregat chłodniczy | Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza | |
Zasilanie | 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie) | |
Wymiary | 440 (740 ze stołem) x 720 x 1310 mm | |
Dostępne akcesoria | Płyta dozująca (zobacz szczegóły) | |
Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły) |
Temperówka do czekolady T10 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- Pojemność: Pojemność zbiornika 13 kg
- Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
- Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
- Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
- Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
- Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
- Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
- Zasilanie: 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
- Wymiary: 440 (740 ze stołem) x 720 x 1310 mm
Dostępne akcesoria
- Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
- Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)