Temperówka do czekolady T10

Temperówka do czekolady T10

Temperówka do czekolady T10 ze stołem wibracyjnym w komplecie. Najlepsza wydajność w atrakcyjnej cenie.

Ikonka wymiary
wymiary (mm)
440X720
h 1310
Ikonka pojemność
pojemność
13 kg
Ikonka moc
moc
1,5 kw

Maszyna z dodatkowym biegiem.

Temperówka do czekolady T10 może przenieść produkcję czekolady na wyższy poziom. Podobnie jak inne temperówki firmy Pomati, urządzenie do temperowania czekolady T10 wyposażone jest w system chłodzenia powietrzem, który zapewnia powtarzalność procesu temperowania nawet przy ciągłej pracy.

Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Pomati Open
Temperówka do czekolady T10 - prostota w użyciu

Prostota w użyciu

Nowy panel sterowania sprawia, że korzystanie z temperówki do czekolady T10 jest łatwe, szybkie i wydajne.

Temperówka do czekolady T10 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne Konstrukcja W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  Pojemność Pojemność zbiornika 13 kg
  Dozowanie Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  Zbiornik na czekoladę Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  Ogrzewanie Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  Śruba archimedesa Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  Termostaty Precyzyjna kontrola temperatury
  Agregat chłodniczy Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  Zasilanie 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  Wymiary 440 (740 ze stołem) x 720 x 1310 mm
     
Dostępne akcesoria Płyta dozująca (zobacz szczegóły)
  Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)
Temperówka do czekolady T10 - specyfikacja urządzenia

Właściwości techniczne

  • Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Pojemność: Pojemność zbiornika 13 kg
  • Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
  • Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
  • Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
  • Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
  • Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
  • Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
  • Zasilanie: 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
  • Wymiary: 440 (740 ze stołem) x 720 x 1310 mm

Dostępne akcesoria

Zapytaj o wycenę