TEMPERÓWKA DO CZEKOLADY T8
Niewielka temperówka do czekolady T8 idealna do małych pracowni cukierniczych, w zestawie ze stołem wibracyjnym.
WYMIARY (MM)
360X450
h 1040
pojemność
9 kg
MOC
0,7 kw
Twój specjalny pomocnik w pracowni czekolady.
Temperówka do czekolady T8 posiada wszystkie atrybuty Pomati: podgrzewany i termozgrzewalny zbiornik na czekoladę, cyfrowe regulowanie temperatury z pulpitu maszyny. Dzięki maksymalnej pojemności 9 kg ta maszyna jest idealnym pomocnikiem dla małych pracowni czekoladowych i cukierniczych. Wybierz temperówki do czekolady Pomati do Twojej cukierni.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Temperówka do czekolady T8
×
Zapytaj o wycenę
Zobacz film
Temperówka do czekolady T8 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Konstrukcja | W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 |
Pojemność | Pojemność zbiornika 9 kg | |
Dozowanie | Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego | |
Zbiornik na czekoladę | Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę | |
Ogrzewanie | Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego | |
Uruchamianie | Programowalna aktywacja i wyłączenie | |
Śruba archimedesa | Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady | |
Termostaty | Precyzyjna kontrola temperatury | |
Agregat chłodniczy | Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza | |
Zasilanie | 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie) | |
Wymiary | 360 (700 ze stołem) x 450 x 1040 mm | |
Dostępne akcesoria | Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły) |
Temperówka do czekolady T8 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- Pojemność: Pojemność zbiornika 9 kg
- Dozowanie: Dozownik programowany za pomocą pedału nożnego
- Zbiornik na czekoladę: Podgrzewany i termouszczelniony zbiornik na czekoladę
- Ogrzewanie: Podwójny obwód grzewczy dla zbiornika na czekoladę, śruby archimedesa oraz stołu wibracyjnego
- Uruchamianie: Programowalna aktywacja i wyłączenie
- Śruba archimedesa: Śruba zdejmowana dla łatwiejszego czyszczenia i zmiany rodzaju czekolady, bieg wsteczny do rozładunku czekolady
- Termostaty: Precyzyjna kontrola temperatury
- Agregat chłodniczy: Zapewnia wzmocniony obieg zimnego powietrza
- Zasilanie: 400 V -Hz 50 - kW 0.7 trójfazowe (dostępne napięcia na zamówienie)
- Wymiary: 360 (700 ze stołem)x450x1040 mm
Dostępne akcesoria
- Składany pas do oblewania (zobacz szczegóły)