Zbiornik do czekolady S300
Zbiornik do czekolady S300 przeznaczony do rozgrzewania, topienia i utrzymywania temperatury czekolady przygotowanej do procesu temperowania.
wymiary (mm)
1000X1000
h 1300
pojemność
300 kg
moc
4,12 kw
Po prostu niezbędny.
Dzięki kąpieli z regulowaną temperaturą zbiornik jest niezastąpionym narzędziem do obróbki czekolady, kremów i nadzień. Istnieje możliwość sparowania zbiornika z automatyczną pompą podającą sterowaną przyciskiem, pedałem lub czujnikiem poziomu umieszczonym wewnątrz temperówki.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Zbiornik do podgrzewania czekolady S300
×
Zapytaj o wycenę
Zaplanuj swoją spersonalizowaną linię
Stwórz swoją linię dostosowaną do Twoich potrzeb
Zbiornik do czekolady S300 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne | Konstrukcja | W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 |
Ogrzewanie | Kąpiel z regulacją temperatury | |
Czyszczenie | Wyjmowane mieszadło w celu czyszczenia | |
Cechy mechaniczne | Obrotowe koła z hamulcem ułatwiające przemieszczanie. Pompa o zmiennej prędkości. | |
Pojemność | Pojemność 300 kg | |
Zasilanie | 240/400 V - Hz 50/60 - kW 4.12 trójfazowy | |
Wymiary | 1000 x 1000 x 1300 mm | |
Dostępne akcesoria | Izolowana rura do transportu surowca | |
Izolowana podgrzewana rura do transportu surowca | ||
Czujnik poziomu surowca w temperówce |
Zbiornik do czekolady S300 - specyfikacja urządzenia
Właściwości techniczne
- Konstrukcja: W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- Ogrzewanie: Kąpiel z regulacją temperatury
- Czyszczenie: Wyjmowane mieszadło w celu czyszczenia
- Cechy mechaniczne: Obrotowe koła z hamulcem ułatwiające przemieszczanie. Pompa o zmiennej prędkości.
- Pojemność: Pojemność 300 kg
- Zasilanie: 240/400 V - Hz 50/60 - kW 4.12 trójfazowy
- Wymiary: 1000 x 1000 x 1300 mm
Dostępne akcesoria
- Izolowana rura do transportu surowca
- Izolowana podgrzewana rura do transportu surowca
- Czujnik poziomu surowca w temperówce