
Podgrzewacz do czekolady Dado
Idealny podgrzewacz do czekolady do małych pracowni oraz cukierni.

WYMIARY (MM)
260X260
h 160

pojemność
1,8 kg

MOC
Zarówno do pracowni rzemieślniczych, jak i lodziarni.
Urządzenie do podgrzewania czekolady DADO sprawdzi się przy produkcji niewielkiej ilości pralin, jak także w lodziarniach, gdzie płynna czekolada może posłużyć jako dodatek do lodowych deserów.
Indywidualne kursy przetwarzania czekolady
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
PO INFORMACJE SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Podgrzewacz do czekolady DADO
×
Zapytaj o wycenę


Charakterystyka techniczna
Tworzywo ABS odporne na uderzenia, kolor czarny. Wyjmowany zbiornik z anodowanego aluminium. Rozmiar zbiornika: średnica 185 mm oraz wysokość 107 mm.
Podgrzewacz do czekolady Dado - specyfikacja
Właściwości techniczne | Wykonany z odpornego na stłuczenia tworzywa w kolorze czarnym | |
Wyjmowana taca z anodowanego aluminum | ||
Wymiary: 260 x 260 x 160 mm | ||
Wymiary zbiornika: ø 185 mm, wysokość 107 mm |
Urządzenie do podgrzewania czekolady Dado - specyfikacja
Właściwości techniczne
- Wykonany z odpornego na stłuczenia tworzywa w kolorze czarnym
- Wyjmowana taca z anodowanego aluminum
- Wymiary: 260 x 260 x 160 mm
- Wymiary zbiornika: ø 185 mm, wysokość 107 mm